"Ini Strategi Close Sales Yang Ramai Pakar Tidak Mahu Bocorkan Kepada Anda!"


Teruskan membaca HANYA jika anda ada MASALAH di bawah:

  • Bila dah bagi details harga, prospek terus senyap membisu.
  • Prospek liat sangat nak buat bayaran, walaupun anda dah letih 'push' mereka buat bayaran segera. Dah banyak offer yang anda berikan, dari free postage, bonus bagai.. Mereka masih tak bank in!
  • Sikit sangat yang membeli. Biasanya jika ada 10 orang yang mesej berminat, hanya seorang dua yang membeli. Selebihnya langsung tak bagi respons minat untuk membeli..
  • Mati akal & pening kepala nak taip apa untuk reply mesej prospek supaya mereka beli produk anda.

rahmanbasriHai, kenalkan saya Rahman Basri dari Kajang, Selangor :)

 

Tak kiralah apa yang anda jual ketika ini melalui Facebook Ads..

Jangan buat kesilapan yang sama seperti apa yang saya telah lakukan sebelum ini yang menyebabkan banyak duit iklan lebur begitu sahaja tanpa hasilkan keuntungan daripadanya.

Jika anda guna Facebook Ads, nasihat saya fokus untuk kumpul database dahulu.

Anda boleh buat iklan untuk sales, namun saya sarankan agar anda fokuskan dulu bagaimana anda boleh kumpulkan database prospek (nombor HP atau alamat emel mereka).

Ingat! Database adalah aset paling bernilai dalam perniagaan.

Saya akan tunjukkan bagaimana saya & partner menggunakan Facebook Ads untuk kumpul lebih 1,000 nombor HP prospek dan tukarkan mereka menjadi pembeli produk kami.

Ini contoh iklan yang kami hasilkan untuk kumpul database No. HP prospek. Kurang daripada sebulan, iklan ini berjaya tarik lebih 1,380+ prospek yang komen dan tinggalkan nombor HP mereka.

casestudy-close-sale-1

Ini sebahagian sales yang terhasil daripada database yang kami kumpul melalui iklan di atas..

order-maduherbs

Anda nak tahu bagaimana kami lakukan?

 

Memperkenalkan..
"Ebook Strategi Close Sale!"


Ebook Strategi Close Sale adalah penyelesaian untuk masalah anda. Ia merupakan kajian kes sebenar yang akan mendedahkan strategi paling mudah untuk anda menjual produk kepada pelanggan anda.

Ia berdasarkan pengalaman saya dan partner membina kempen promosi produk fizikal melalui Facebook Ads.

Kami akan tunjukkan bagaimana anda boleh lakukan proses close sale untuk produk anda. Ia merangkumi strategi yang betul untuk anda membina iklan, follow up, database management dan close sale.

Ia diterangkan langkah-demi-langkah.

Jika anda baru nak mencuba menjual produk fizikal anda di internet, sama ada secara dropship ataupun pengedar. Ia juga sesuai untuk anda.

Setiap ayat copywriting, skrip follow up dan close sale akan ditunjukkan yang anda boleh jadikan rujukan, kemudian copy, edit & terus buat profit.

Dan untuk memudahkan anda, saya sertakan sekali contoh skrip & template isi tempat kosong (fill-in-the-blank-template) yang anda boleh isi tempat kosong dan edit sikit berdasarkan tawaran anda.

Ia akan menjimatkan masa anda untuk menulis ayat closing kepada prospek anda kelak.

Mendedahkan Strategi Simple & Praktikal!


  • Cara mudah nak kaji permintaan produk anda dan kenal pasti siapa target audiens yang sesuai dengan produk anda.
  • Strategi penulisan (copywriting) iklan Facebook Ads yang menyebabkan prospek teruja memberikan No. HP mereka kepada anda.
  • 7 langkah close sale paling simple. Anda boleh praktikkan untuk menjual produk dengan lebih mudah. Hanya perlu ikut step-by-step. Tak perlu pening kepala nak tulis apa bila prospek mesej anda.
  • 2 teknik follow up yang menyebabkan prospek anda jadi lebih yakin untuk membeli melalui anda. Cara ini akan buatkan prospek makin sayang pada anda.
  • Skrip follow up & close sale. Anda hanya perlu copy / edit sikit-sikit ikut kesesuaian produk dan tawaran anda. Anda boleh jimat banyak masa & tenaga!
  • Dan banyak lagi...

Skrip Terbukti Berkesan & Secara Psikology Menyebabkan Prospek Pantas Buat Bayaran!


Ini adalah antara sebahagian skrip yang kami gunakan semasa closing prospek.

Hasilnya, prospek teruja buat bayaran segera tanpa berfikir panjang!

TEMPAH: Ebook Strategi Close Sale Bernilai RM150 RM100!

Klik butang di bawah untuk buat tempahan sekarang.

Saya mahu anda cuba sendiri skrip close sale yang saya sediakan ini tanpa sebarang risiko. Jadi, saya beri tempoh 30 hari untuk anda mencuba sendiri skrip close sale ini, dan jaminan wang 100% anda dikembalikan jika anda tidak berpuas hati dengan skrip ini.